Autogredere/Stivuire Buldoexcavatoare Buldozere Compresoare Echipamente demolari Excavatoare Generatoare Incarcatoare frontale Mica mecanizare Transport Vibrocompactoare

Gama larga de excavatoare oferite de Rom-Hire incepand de la 3 tone pana la utilaje grele de 26 tone va garanteaza ca puteti sa faceti orice lucrare.

Indiferent daca sapati, incarcati, demolati sau nivelati, buldoexcavatoarele oferite de Rom-Hire va vor ajuta cu aceste operatiuni.

Mini incarcatoarele furnizeaza performante exceptionale, flexibilitate si usurinta in manevrare.

Compactoarele noastre sunt excelente pentru a fi utilizate atat la compactarea celei mai mici alei cat si in santiere de mari dimensiuni.

Compresoarele oferite de Rom-Hire asigura o sursa eficienta de aer comprimat fie pentru spargere betonului fie pentru orice alta instalatie pneumatica, si un nivel de zgomot rezonabil.

Generatoarele de curent sunt o sursa ideala pentru alimentarea unei organizari de santier sau pentru orice utilizare comerciala, industriala, domestica sau agricola. Sunt actionate de motoare diesel ce le confera o mare fiabilitate in exploatare.

Autogrederele ofera o productivitate optima pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Oferind productivitate excelenta pentru o gama larga de lucrari, aceste utilaje pot ridica, muta si plasa in mod eficient grinzi, caramizi, blocuri, cherestea si multe alte materiale, fiind excelente pe teren dificil.

Cu flotatie ridicata, centrul mic de gravitatie si dimensiuni compacte aceste stivuitoare pot lucra usor in spatii stramte.

Gama Urban de la Arrowhead combina avantajele unui proiect simplu, fiabil si eficient cu caracteristici avansate tehnic cum ar fi functionare silentioasa pentru orase, absorbtia reculului si lubrifiere centrala. Gama Arrowhead Rockdrill S ofera calitate ridicata, viata indelungata si eficienta excelenta.

Transportul intern pe diferitele tipuri de trailer de 35 si 40 tone in functie de cerintele clientilor nostrii se poate asigura respectand normele Europene. Modalitatea de transport este aleasa dupa criterii economice si de siguranta, incat transportul echipamentelor unui santier de constructii nu este o problema pentru trailerele din dotarea Rom-Hire.